Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

duminică, octombrie 10

Minunata lume Disney: Pisicile aristocrate (1992) film online

Minunata lume Disney
Pisicile aristocrate (1992)
desene animate dublate
in limba romana
Desene animate din Minunata lume Disney. Desene animate dublate in limba romana disponibile online. Pisicile aristocrate, unul dintre cele mai indragite filme de desene animate, in limba romana, online.
Pisicile aristocrate este un film de animație în regia lui Wolfgang Reitherman, produs de Walt Disney Productions și lansat în 11 decembrie 1970. Este al douăzecilea film din seria de filme animate Disney, serie care a început în 1937 o dată cu Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, și filmul de animație clasică cu cele mai importante încasări din toate timpurile. Filmul a fost un succes comercial. In rolurile film este Phil Harris, Eva Gabor, Liz English,Gary Dubin, Dean Clark, Sterling Holloway, și Roddy Maude-Roxby.


Ideea principala a filmului-o comedie muzicala care prezinta o poveste romantica animata a unorpisici din Paris. Disney a planuit lansarea filmului Pisicile aristocrate 2 in 2007, insa productia a fost inchisa la inceputul lui 2006.În inima Parisului, o milionară excentrică, dar foarte bună la suflet, le lasă moştenire întreaga sa avere Ducesei, pisica ei din înalta societate, şi celor trei pisoiaşi ai acesteia. Urmează tot soiul de aventuri şi multe hohote de râs, căci lacomul ei majordom pune la cale supremul plan de răpire pisicească. Singurii care mai pot salva situaţia sunt neînfricatul motan vagabond, Thomas O’Malley, şi trupa lui de pisici iubitoare de jazz.
O producţie perfectă, care va face întreaga familie să toarcă de bucurie.

Minunata lume Disney: Pisicile aristocrate (1992) desene animate de Craciun (1)





Minunata lume Disney: Pisicile aristocrate (1992) desene animate de Craciun (2)


Personaje:
Thomas O'Malley - Pisica vagaboanda care le intalneste pe pisici in timp ce-si recita melodiacare contine numele sau lung(Abraham de Lacy Giuseppe Casey Thomas O'Malley).
Ducesa - Frumoasa pisica eleganta si mama celor trei pui.
Toulouse - un motanel portocaliu si cel mai mare pui al Ducesei.Este talentat la pictura si isi doreste sa intalneasca o pisica vagaboanda.
Marie - pisica alba care este si puiul mijlociu. Are o voce superba si canta cu Scat Cat si Thomas O'Malley o parte din "Everybody Wants to Be a Cat".
Berlioz - cel mai mic dintre pisoi si totodata cel mai timid.Este un pianist foarte bun si si-ar dori ca Thomas sa ajunga tatal lui.
Edgar - personajul negativ din film care le rapeste pe pisici.
Adelaide - stapana pisiclor aristocrate.
Lafayette - un basset hound,supusul lui Napoleon.Este zapacit si tot timpul Napoleon ii zice ca el e seful.
Napoleon - un bloodhound asa numitul seful lui Lafayette.Se crede lider si ii zice lui Lafayette deseori ca el e seful.
Roquefort - un soricel care ii aduce pe Scat Cat si formatia lui la Thomas si care ii pune piedici lui Edgar pentru a nu-i prinde pe pisoiasi.
Scat Cat - conducatorul formatiei Scat Cat.El canta la trompeta.
Shun Gon - membru a formatiei Scat Cat.El canta la pian si la tobe.Este chinez.
Hit Cat - membru a formatiei Scat Cat.El canta la chitara.Este britanic.
Peppo - membru a formatiei Scat Cat.El canta la acordeon.Este italian.
Billy Boss - membru a formatiei Scat Cat.El canta la violoncel.
Amelia - una din gastele care ii ajuta pe pisici.
Abigail - sora lui Amelia.
Unchiul Waldo - gasca beata si unchiul celor doua gaste.
Georges Hautecort - senilul batran care ii intocmeste testamentul lui Adelaide.
Frou-Frou - iapa lui Adelaide.


    0 RĂSPUNSURI:

    Trimiteți un comentariu

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...