Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

duminică, noiembrie 29

FILME DE CRĂCIUN: HOME ALONE 2: LOST IN NEW YORK (1992)

Înainte de a începe să vorbim despre acest film, actualizăm invitaţia către cartea cu păcate, unde numărătoarea inversă până la Crăciun continua festiv, iar concursul de Crăciun îşi aşteaptă de asemenea concurenţii să povestească amintirile de Crăciun într-un mod cât mai original pentru a câştiga cartea lui Charles Dickens Colindă de Crăciun. Perioada de desfăşurare a concursului s-a prelungit cu exact două săptămâni, astfel că până pe 20 decembrie 2009 puteţi trimite amintirea voastră. Multă baftă.
Pe ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL, blog de poveste, oferim posibilitatea urmăririi de filme de Crăciun online periodic, astăzi întregim lista filmelor din seria Singur acasă cu producţia din 1992, Singur acasă 2: Pierdut în New York (cinemagia şi IMDB). Ieri aţi putut vizualiza prima producţie Singur acasă. Ce se schimbă? Kevin are acum un teren de joacă neaşteptat de mare, anume întregul New York. Totul până când intervin cei doi bandiţi amărâţi care au fost întrecuţi de puşti în cu doi ani în urmă. Hoţii, dincolo de dorinţa de a se îmbogăţii, vor să se răzbune pe personajul interpretat de Macaulay Culkin. Situaţiile ce reies de aici sunt cu totul comice şi vă vor ţine cu ochii pe ecran până la final.

Filme de Craciun: Singur acasă 2: Pierdut în New York (1992) fara subtitrare (filmul cu subitrare, mai jos)


Puteţi urmări filmul "Singur acasă 2: Pierdut în New York" online, însă e fără subtitrare. Pentru a-l descărca aveţi nevoie de Firefox şi extensia Video Download Helper, iar fişierul video îl descărcaţi cu terminaţia .flv. Subtitrarea pentru filmul descărcat o puteţi căuta pe site-urile specializate. Vizionare plăcută!
Colecţia de filme de Crăciun creşte constant pe ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL, loc unde puteţi deja sa vedeţi cele mai bune filme online de Crăciun, precum Originea Crăciunului, documentar extrem de interesant despre, desigur, originea sărbătorii Naşterii lui Iisus Hristos, dintr-o perspectivă pragmatică, dincolo de creştinism şi trecând prin publicitate, marketing şi păgâni. Crăciunul lui Dennis, pericol public urmează povestea lui Dennis si George Wilson în încercarea de a descoperi spiritul Crăciunului, iar animaţia Crăciunul e aici din nou o să vă cucerească prin faptul că e un film de desene animate aşa cum erau ele în vremea copilăriei noastre, o aventură neaşteptată a unei găşti nepotrivite în căuterea sacului lui Moş Crăciun. Coşmarul dinaintea Crăciunului, care are inclusiv o versiune 3D lansată de curând, undeva prin octombrie 2009, cu toate că filmul a fost difuzat pentru prima dată în 1993, este producţia lui Tim Burton care se diferenţiază prin originalitate. Lista întreagă cu filme recomandate pentru Crăciun o găsiţi pe cartea cu păcate. Te aşteptăm şi mâine să vezi cele mai bune filme de Crăciun online din toate timpurile.
---

Filme de Craciun: Singur acasă 2: Pierdut în New York cu subtitrare9 RĂSPUNSURI:

La fel si cu Singur Acasa 2.

http://www.novamov.com/video/wlp4sqgk314j7

pardon, ala era dublat in alta limba, asta e bun:
http://www.novamov.com/video/4b22b4214a38b

O sa incercam sa gasim o varianta cu subtitrare:). Multumim!

cum dracu sa vedem filmul daca pe fundal se aude muzica...,

nu am cum sa vad filmul daca se aude tot timpul muzica.................asta e. Multumesc poate gasesc in alta parte.

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...