Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

luni, noiembrie 30

SCRIE-I MOŞULUI: CUM SĂ ÎI TRIMIŢI SCRISOAREA TA DE CRĂCIUN LUI MOŞ CRĂCIUN?

Daca doreşti să povesteşti amintirile tale din perioada copilăriei cu privire la Crăciun, atunci cartea cu păcate te aşteaptă cu un concurs de Crăciun. Câştigătorul primeşte o carte specială pentru Crăciun.

Din ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL, blog de poveste am încercat mereu să facem un spaţiu pentru copiii de acum şi cei de altădată, care în ciuda vârstei trăiesc în continuare inocenţa copilăriei. Aşa că indiferent că ai trecut deja de anii îi scriai lui Moş Crăciun cu răsuflarea tăiată cerându-i cadouri pe care numai el putea să ţi le aducă, sau acum o faci pentru prima dată, scrie-i Moşului! El primeşte fiecare scrisoare şi o citeşte în parte. Cum poţi să îi trimiţi scrisoarea ta de Crăciun lui Moş Crăciun? Foarte simplu, chiar. Trimite un mail cu subiectul scrisoare către adresa itimaiamintesti@gmail.com De îndată ce Moş Crăciun o să-ţi primească scrisoarea noi o să o publicăm aici, aşa că tu vei putea sta liniştit ştiind că a ajuns unde trebuia. Totul gratuit, fără bătăi de cap şi fără griji. De asemenea poţi accesa secţiunea Scrisoare pentru Moş Crăciun, unde ai aici posibilitatea de a trimite o scrisoare către Moş Crăciun. Poţi să îi povesteşti ce ai făcut peste an, să îl anunţi cu privire la cadoul pe care îl aştepţi, sau pur şi simplu să îi transmiţi un gând bun. Mai sunt doar 25 de zile până la Crăciun, aşa că nu e timp de pierdut.
Între timp poţi să citeşti alte scrisori, cum e cea a Mădălinei, sau a lui Adrian Filip.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...