Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

marți, decembrie 1

FILME DE CRĂCIUN: BARBIE AND THE MAGIC OF PEGASUS (2005)

Filme de Crăciun online pentru copii în seria Barbie pornită de ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL. De această dată filmul Barbie şi al ei Pegasus magic (cinemagia şi IMDB), primul basm original Barbie, anume nu o interpretare 3D a poveştilor celebre.
Prinţesa Annika (Barbie) este ţinută din scurt de către părinţii care par la început extrem de stricţi. Când, pasionată de patinaj, prinţesa evadează pe lacul local pentru a patina, Wenlock, vrăjitorul întunecat îi transformă părinţii, supuşii, dar şi pe ceilalţi oameni din ţinut, în piatră pentru că Annika refuză să îl ia de soţ. Are doar trei zile la dispoziţie pentru a se răzgândi, altfel toţi oameni o să rămână stane de piatră. E salvată în ultima clipă de Brietta, un cal înaripat roz şi dusă în zbor spre Regatul Norilor. Aici Annika află că are o soră mai mare, tocmai Brietta, care a fost pedepsită de acelaşi Wenlock în urmă cu mulţi ani şi a fost prefăcută în cal zburător. Cu ajutorul reginei norilor, a unui pui de urs polar şi un Făt-Frumos, prinţesa porneşte spre aventura vieţii ei în încercarea de a sparge vraja: oamenii împietriţi, Brietta, toţi să-şi revină la normal.

Coloana sonorã include teme din Simfonia a 6-a, de Beethoven
Zburati împreunã cu Barbie în cea mai uluitoare aventurã a sa!

FILME DE CRĂCIUN: Barbie şi al ei Pegasus magic - Partea I

FILME DE CRĂCIUN: Barbie şi al ei Pegasus magic - Partea II


FILME DE CRĂCIUN: Barbie şi al ei Pegasus magic - Partea III
*playerul video nu funcţionează, încearcă direct pe site-ul ce găzduieşte acest film.

Puteţi urmări filmul "Barbie şi al ei Pegasus magic" online, însă e fără subtitrare. Pentru a-l descărca aveţi nevoie de Firefox şi extensia Video Download Helper, iar fişierul video îl descărcaţi cu terminaţia .flv. Subtitrarea pentru filmul descărcat o puteţi căuta pe site-urile specializate. Vizionare plăcută!
---
Colecţia BARBIE cuprinde deja filmul online Barbie şi cei trei muşchetari. Află lista cu filme de Crăciun recomandate de cartea cu păcate pentru sărbătorile de iarnă.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...