Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

vineri, decembrie 4

IMAGINI DE CRĂCIUN:FIŞE DE DESENAT CU SCENA NAŞTERII, PLANŞE DE COLORAT CU MOŞ CRĂCIUN ŞI BRAZI DE CRĂCIUN

Imagini de Crăciun ce înfăţişează peisaşe de iarnă de colorat, cu Moş Crăciun, spiriduşii Moşului, iezlea în care s-a născut Mântuitorul. Aceste planşe de desenat se pot descarca gratis de pe ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL, dar şi multe altele, toate aflat la categoria PLANŞE DE CRĂCIUN. Pentru a descărca imagini de Crăciun click dreapta pe imagine şi apoi "Save link as...", după care se alege locaţia din calculator unde să se realizeze download-ul. Zilnic pe blog se încarcă planşe de colorat pentru copii cu scene de Crăciun sau religioase. Planşele pot fi desenate cu creioane sau carioci, ori direct în calculator, cu programe de editat imagine, cum e Paint.

Pentru alte imagini de Crăciun, plus poze de Crăciun pentru desktop, categoria POZE, de unde recomandăm poze de Crăciun din Polus Center Cluj 2008, ce surprind decoraţiunile festive din centrul comercial clujean şi care pot fi descărcate, iar mai apoi utilizate pentru desktop la calculator.

IMAGINI DE CRĂCIUN: Fişe de desenat cu scena naşterii, planşe de colorat cu Moş Crăciun şi brazi de Crăciun
3 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...