Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

marți, decembrie 1

SCRIE-I MOŞULUI: CUM TRIMIŢI SCRISOAREA TA LUI MOŞ NICOLAE

Dacă doreşti să-ţi împărtăşeşti amintirile de Crăciun, atunci cartea cu păcate te aşteaptă cu un concurs de Crăciun. Câştigătorul primeşte o carte specială pentru Crăciun. Pentru concurs se scrie o amintire de aproximativ 20 de rânduri din perioada copilăriei cu privire la Crăciun.
Ţi-ai scris deja aşteptările către Moş Nicolae, ai fost cuminte tot anul şi nu vrei să primeşti o nuia, cum e tradiţia copiilor răi, atunci neapărat trebuie să-i dai de veste Moşului pentru a ştii ce cadouri să îţi aducă. Indiferent de dorinţele tale de la Moş, nu te sfii să-i adresezi gândurile tale: scrie-i lui Moş Nicolae! El o să treacă pe la tine şi îţi va lăsa în ghetuţe (nu uita să îţi cureţi ghetuţele înainte, să le lustruieşti şi să le laşi frumoase) cadoul aşteptat.

Se apropie seara de Moş Nicolae şi sigur ai pregătit deja scrisoarea ta pentru 6 decembrie. Dacă nu ştii cum să trimiţi scrisoarea lui Moş Nicolae pentru ca el să o primească cu siguranţă, ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL îţi sare în ajutor. Lasă rândurile tale în zona de comentarii, sau, dacă doreşti să rămână doar între tine şi Moş Nicolae, trimitele-o într-un mail cu subiectul scrisoare la itimaiamintestiEl primeşte fiecare scrisoare şi o citeşte în parte.
Poţi să îi povesteşti ce ai făcut peste an, să îl anunţi cu privire la cadoul pe care îl aştepţi, sau pur şi simplu să îi transmiţi un gând bun. Mai sunt doar 5 de zile până la Sfântul Nicolae, aşa că nu e timp de pierdut.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...