Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

miercuri, decembrie 2

FILME DE CRĂCIUN: THE POLAR EXPRESS (2004)

Cartea cu păcate v-a pregătit o surpriză de poveste!
Întregim lista cu filme de Crăciun online pentru copii în fiecare zi pe ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL. Unul dintre cele mai îndrăgite filme de Crăciun ale ultimilor ani a fost Polarul expres. Animaţia 3D din 2004 reprezintă, în ceea ce priveşte filmele de Crăciun, un aspect aparte. Eroul, care priveşte vocea de la actorul Tom Hanks, asemeni conductorului de tren, e un copil ce nu prea crede în Crăciun, aşa că seara de ajun îl găseşte treaz, aşteptând sunetul saniei lui Moş Crăciun pe acoperişul casei. Cu cîteva clipe înainte de miezul nopţii camera copilului se zguduie puternic şi se aude sunteul unui tren aproape de fereastră.

Eroul urcă în ultimul minut în tren, aflând că acesta duce la Polul Nord şi are astfel parte de o călătorie unică, condimentată cu primejdii, dar care se încheie cu bine. "Polar Expres" este un film deosebit ce dovedeşte minunăţia copilariei în contact cu un eveniment major. Soundtrack-ul filmului Polar Express e încă un motiv pentru succesul acestei producţii.

FILME DE CRĂCIUN ONLINE: Polar Expres (IMDB şi cinemagia

Puteţi urmări filmul de Crăciun "Polar Expres" online, însă e fără subtitrare. Pentru a-l descărca aveţi nevoie de Firefox şi extensia Video Download Helper, iar fişierul video îl descărcaţi cu terminaţia .flv. Subtitrarea pentru filmul descărcat o puteţi căuta pe site-urile specializate. Vizionare plăcută!
---
Colecţia de filme de Crăciun de văzut online la noi pe blog cuprinde, printre altele, următoarele titluri care vă aşteaptă să le urmăriţi în această perioadă: 
Vezi online filmele din colecţia Barbie: Barbie şi cei trei muşchetari; Barbie şi al ei Pegasus magic.
Vezi online gratis filme din seria Singur acasă: Singur acasă 1; Singur acasă 2: pierdut în New York; Singur acasă 3; Singur acasă 4.
Urmăreşte online diverse filme de Crăciun: Coşmarul dinaintea Crăciunului; Originea Crăciunului; Crăciunul lui Dennis, pericol public; Crăciunul e aici din nou.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...