Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

duminică, septembrie 26

FILME DE CRĂCIUN: Mickey's once upon a Christmas

Filmul Disney, cu personajele clasice, adorate de cei mici si mari, da nastere la spiritul Craciunului in fiecare din noi. Puteţi urmări filmul de Crăciun "A fost odata un Craciun" online, însă e fără subtitrare. Pentru a-l descărca aveţi nevoie de Firefox şi extensia Video Download Helper, iar fişierul video îl descărcaţi cu terminaţia .flv. Subtitrarea pentru filmul descărcat o puteţi căuta pe site-urile specializate. Vizionare plăcută!
Acest video disponibil online nu are subtitrare, iar filmul poate să fie urmărit fără intrerupere timp pe 72 de minute, după care megavideo restrictioneaza accesul la continut pentru 54 de minute.

FILME DE CRĂCIUN ONLINE: Mickey's once upon a Christmas

Colecţia de filme de Crăciun creşte constant pe ÎŢI MAI AMINTEŞTI CRĂCIUNUL, loc unde puteţi deja sa vedeţi cele mai bune filme online de Crăciun, precum Originea Crăciunului, documentar extrem de interesant despre, desigur, originea sărbătorii Naşterii lui Iisus Hristos, dintr-o perspectivă pragmatică, dincolo de creştinism şi trecând prin publicitate, marketing şi păgâni. Crăciunul lui Dennis, pericol public urmează povestea lui Dennis si George Wilson în încercarea de a descoperispiritul Crăciunului, iar animaţia Crăciunul e aici din nou o să vă cucerească prin faptul că e un film de desene animate aşa cum erau ele în vremea copilăriei noastre, o aventură neaşteptată a unei găşti nepotrivite în căuterea sacului lui Moş Crăciun. Coşmarul dinaintea Crăciunului, care are inclusiv o versiune 3D lansată de curând, undeva prin octombrie 2009, cu toate că filmul a fost difuzat pentru prima dată în 1993, este producţia lui Tim Burton care se diferenţiază prin originalitate. Lista întreagă cu filme recomandate pentru Crăciun  o găsiţi pe cartea cu păcate. Te aşteptăm şi mâine să vezi cele mai bune filme de Crăciun online din toate timpurile.
--- 


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...