Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

duminică, septembrie 26

FILME DE CRĂCIUN: Mickey's Magical Christmas: Snowed in at the House of Mouse

Filmul Disney, cu personajele clasice, adorate de cei mici si mari, da nastere la spiritul Craciunului in fiecare din noi. Puteţi urmări filmul de Crăciun "Craciunul magic al lui Mickey: Ninsoare in casa soricelului" online, însă e fără subtitrare. Pentru a-l descărca aveţi nevoie de Firefox şi extensia Video Download Helper, iar fişierul video îl descărcaţi cu terminaţia .flv. Subtitrarea pentru filmul descărcat o puteţi căuta pe site-urile specializate. Vizionare plăcută!
Acest video disponibil online nu are subtitrare, iar filmul poate să fie urmărit fără intrerupere timp pe 72 de minute, după care megavideo restrictioneaza accesul la continut pentru 54 de minute.

FILME DE CRĂCIUN ONLINE: Mickey's Magical Christmas: Snowed in at the House of Mouse0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...