Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

marți, septembrie 28

FILME DE CRĂCIUN: That's Christmas

Ne-am îndepărtat de la valorile tradiţionale şi spirituale ale Crăciunului, iar acest film de Crăciun explică ce anume reprezintă sărbătorile de iarnă într-o societate dezvoltată, bazată de consum si materialism.
Puteţi urmări filmul de Crăciun "That's Christmas" online, însă e fără subtitrare. Pentru a-l descărca aveţi nevoie de Firefox şi extensia Video Download Helper, iar fişierul video îl descărcaţi cu terminaţia .flv. Subtitrarea pentru filmul descărcat o puteţi căuta pe site-urile specializate. Vizionare plăcută! 

FILME DE CRĂCIUN: That's ChristmasColecţia de filme de Crăciun de văzut online la noi pe blog cuprinde, printre altele, următoarele titluri care vă aşteaptă să le urmăriţi în această perioadă: 


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...