Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

luni, octombrie 11

Minunata lume Disney: Rapirea tatalui (Dadnapped) (2009) film online dublat in limba romana

Minunata lume Disney
Rapirea tatalui
Dadnapped
Melissa este mândră de tatăl ei, cel mai bine vândut romanicier la vremii. Dar când bărbatul este răpit - din dragoste - de un grup de fani, fetiţa trebuie să-şi aducă tatăl înapoi acasă.
Melissa Morris (Emily Osment) încearcă să-i atragă atenția tatălui său, un autor de succes preocupat de cariera lui. Aceasta trăiește în umbra personajului Tripp Zoome (Jonathan Keltz), aventurosul și inteligentul erou din romanele polițiste ale tatălui său. Înainte de o vacanță tată-fiică, Neil este răpit de niște fani pasionați seria Zoome, Wheeze (David Henrie), fratele său mai mic, André (Moises Arias), și prietenul lor (Denzel Whitaker), pentru a câștiga competiția "Ești cel mai Zoome?". Astfel, Melissa pornește în căutarea lui. Dar, după ce își recuperează tatăl, cei doi ajung să fie răpiți din nou de managerul hotelului, Merv (Jason Earles) și de frații Maurice (Phill Lewis) și Skunk (Charles Halford). Acum, e de datoria lui Wheeze, André, și Sheldon s-o salveze pe Melissa și pe tatăl ei.

Lista cu filme online din Minunata lume Disney:
Herbie, Masina buclucasa (2005)
Filmul Hannah Montana (2009) - subtitrat in limba romana
Clopotica (2008) - subtitrat in limba romana
Cartea Junglei (1967) - dublat in limba romana
Tarzan (1999) - dublat in limba romana
Incredibilii (2004) - dublat in limba romana
Pocahontas (1995) - dublat in limba romana
Aladdin(1992) - 
Pisicile Aritocrate (1992)


Minunata lume Disney: Rapirea tatalui (Dadnapped) (2009) film online dublat in limba romana


Minunata lume Disney: Rapirea tatalui (Dadnapped) (2009) film online dublat in limba romana


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...