Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

duminică, octombrie 10

Minunata lume Disney: Pocahontas (1995) film online

Minunata lume Disney
Incepand de astazi poti urmari pe ITI MAI AMINTESTI CRACIUNUL filme online de Craciun din Minunata lume Disney. Pentru inceput productia Pocahontas din 1995.
Pocahontas este prima animatie Disney inspirata de un personaj atestat istoric, care se impleteste cu legende si credinte din folclorul indienilor americani. Pelicula s-a lansat pe 10 iunie 1995 in Central Park din New York in prezenta a 100.000 de persoane si detine inca recordul pentru cea mai mare premiera de film din toate timpurile. La 14 ani de la lansare, timp in care tehnologia digitala a revolutionat industria filmului, Pocahontas ramane una din animatiile cele mai reusite si mai lucrate din istoria Disney, productia sa durand nu mai putin de 5 ani.
Poti urmari filmul Pocahontas, dar e fara subtitrare in limba romana, fiind in varianta originala din engleza.

Minunata lume Disney: Pocahontas (1995) film online de Craciun

Titlu: Minunata lume Disney: Pocahontas - (Statele Unite ale Americii, 1995, desene animate, color, 81 minute)
Titlu original: Pocahontas
Anul: 1995
Tip: film
Regia: Eric Goldberg
Actori: Irene Bedard (glasul lui Pocahontas), Judy Kuhn (glasul lui Pocahontas)


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...