Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

luni, octombrie 11

Minunata lume Disney: Invincibilii (Minutemen) (2008) film online dublat in limba romana

Minunata lume Disney
Invincibilii
Minutemen
Film din Minunata lume Disney cu Invincibilii, productie din 2008. Vezi online filme din Minunata lume Disney pe ITI MAI AMINTESTI CRACIUNUL.
Filmul spune povestea a trei puşti care descoperă o maşină a timpului şi se întorc în trecut pentru a schimba deciziile şi întâmplările pe care le regretă. Dar problema este că, schimbând trecutul, nici prezentul nu va mai rămâne la fel, şi ar putea fi chiar mai rău.
Deoarece calatoria prin timp este foarte rece acestia folosesc niste costume de schi albe si isi aleg numele de Minuteme. Doar ca descopera ca reparand unele situatii timpul se transforma si tocilarii devin batausi si invers. Pe langa aceasta, folosirea destul de desa a masii cauzeaza o gaura neagra sub scoala, care ameninta sa inghita tot pamantul. Este de datoria celor trei de a se intoarce in timp si de a indrepta situatia.
Lista cu filme online din Minunata lume Disney:
Fratele Urs  (2003) - dublat in limba romana
Atlantida, Imperiul Pierdut (2001) - dublat in limba romana
Rapirea tatalui (2009) - dublat in limba romana
Herbie, Masina buclucasa (2005)
Filmul Hannah Montana (2009) - subtitrat in limba romana
Clopotica (2008) - subtitrat in limba romana
Cartea Junglei (1967) - dublat in limba romana
Tarzan (1999) - dublat in limba romana
Incredibilii (2004) - dublat in limba romana
Pocahontas (1995) - dublat in limba romana
Aladdin (1992)
Pisicile Aritocrate (1992)

Minunata lume Disney: Invincibilii (Minutemen)(2008) film online dublat in limba romana (prima parte)Minunata lume Disney: Invincibilii (Minutemen)(2008) film online dublat in limba romana (a doua parte)


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...