Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

luni, octombrie 11

Minunata lume Disney: Pinocchio (1940) film online dublat in limba romana

Minunata lume Disney
Pinocchio
Film din Minunata lume Disney. Desene animate din Minunata lume Disney cu Pinocchio. Vezi online filme si desene animate din Minunata lume Disney pe ITI MAI AMINTESTI CRACIUNUL.
Este cel mai vizual, inovator si substantial film al lui Disney. Virtuozitatea tehnica n-ar insemna nimic daca nu ar duce la un rezultat atât de frumos." - Leonard Maltin - 1973 (The Disney Films).
Pinocchio este un film de animaţie lansat pe 7 februarie 1940 în Statele Unite, produs de Walt Disney, şi regizat de Ben Sharpsteen şi Hamilton Luske. Este al 2-lea film din seria de filme animate Disney, serie care a început în 1937 o dată cu Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici, şi filmul de animaţie clasică cu cele mai importante încasări din toate timpurile. Este bazat pe povestirea Aventurile lui Pinocchio a Carlo Collodi.
Terenul de film implică o marionetă din lemn pe nume Pinocchio (vocea lui Dickie Jones), fiind adus la viaţă printr-o zână albastru (Evelyn Venable), care îi spune el poate deveni un baiat real dacă dovedeşte el însuşi "curajos, sincer, şi altruist". Astfel, începe aventurile marioneta de a deveni un baiat real, care implică mai multe întâlneşte cu o serie de caractere dezgustător.
Filmul a fost adaptat de către Aureliu Battaglia, William Cottrell, Otto Englander, Erdman Penner, Joseph Sabo, Ted Sears, şi Webb Smith din cartea lui Collodi. Producţie a fost supravegheat de către Ben Sharpsteen şi Hamilton Luske, precum şi secvenţe de film au fost regizat de către Norman Ferguson, T. Hee, Wilfred Jackson, Jack Kinney şi Bill Roberts.

Lista cu filme online din Minunata lume Disney:
Tinkerbell si comoara pierduta (2009) - dublat in limba romana
Invincibilii (2008) - dublat in limba romana
Fratele Urs  (2003) - dublat in limba romana
Atlantida, Imperiul Pierdut (2001) - dublat in limba romana
Rapirea tatalui (2009) - dublat in limba romana
Herbie, Masina buclucasa (2005)
Filmul Hannah Montana (2009) - subtitrat in limba romana
Clopotica (2008) - subtitrat in limba romana
Cartea Junglei (1967) - dublat in limba romana
Tarzan (1999) - dublat in limba romana
Incredibilii (2004) - dublat in limba romana
Pocahontas (1995) - dublat in limba romana
Aladdin (1992)
Pisicile Aritocrate (1992)

Minunata lume Disney: Pinocchio (1940) desene animate in limba romana (prima parte)


Minunata lume Disney: Pinocchio (1940) desene animate in limba romana (a doua parte)0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...