Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

marți, ianuarie 18

Animatie Disney online: Enchanted - Magie in Manhattan - film online cu subtitrare

Minunata lume Disney
Film Enchanted online
Magie in Manhattan online cu subtitrare
Vezi online filme si desene animate din Minunata lume Disney: Enchanted. Urmareste filme cu subitrare in limba romana: Enchanted.

Alatura-te primei comunitati romanesti de fani Disney pe facebook: Minunata lume Disney.

O poveste clasica Disney se intrepatrunde cu lumea moderna din New York-ul zilelor noastre, intr-un basm despre o printesa (AMY ADAMS) din tinutul Andalasia, care e azvarlita in inima New York-ului de o regina malefica (SUSAN SARANDON). La scurt timp dupa sosirea ei aici, Printesa Giselle incepe sa isi schimbe perspectiva asupra vietii si iubirii, dupa ce intalneste un chipes avocat (PATRICK DEMPSEY). Oare felul cum e privita iubirea in basme are sanse sa supravietuiasca in lumea reala?

O comedie energica, originala, plina de viata, cu o intorsatura moderna inclusa intr-o poveste Disney clasica, MAGIE IN MANHATTAN combina fantezia, actiunea, muzica, efectele create pe computer si animatia desenata manual, creand o comedie romantica absolut unicat, pentru toate varstele. Bucurandu-se de o distributie alcatuita numai din vedete, MAGIE IN MANHATTAN este un film regizat de KEVIN LIMA ("Tarzan," "Eloise at Christmastime") si produs de BARRY JOSEPHSON ("Hide and Seek," serialul TV "Bones") si BARRY SONNENFELD (ambele filme "Oameni in negru", serialul de televiziune "Pushing Daisies"). Scenariul este scris de BILL KELLY ("Premonition," "Blast from the Past"). Producatorii executivi ai filmului sunt CHRIS CHASE ("Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch," "Return To Never Land," "Tarzan"), SUNIL PERKASH ("Premonition," "Blast from the Past") si EZRA SWERDLOW ("Invincible," "Little Manhattan"). Filmul include melodii originale compuse de o echipa apreciata: compozitorul ALAN MENKEN si textierul STEPHEN SCHWARTZ ("Pocahontas," "Hunchback of Notre Dame").Pentru frumoasa Giselle (Adams), viata este ca un basm... in cel mai adevarat sens al cuvantului!

Ea are tot ce ii trebuie unei printese perfecte – un chip frumos, o inima curata, o voce melodioasa si incredibila calitate de a comunica direct cu animalele – toate lucrurile minunate pe care ne-am astepta sa le gasim in lumea ei, in Andalasia… care, intamplator, este o lume a desenului animat. Dorinta lui Giselle de a intalni un print chipes, iubitul visurilor sale, cu care sa traiasca acel "sarut al iubirii adevarate" se indeplineste cand Printul Edward (JAMES MARSDEN) ii aude trilurile de soprana si se grabeste sa i se alature in cantec.Chiar a doua zi, in drum spre locul unde avea sa se tina nunta ei cu Edward, Giselle cade sub vraja Reginei Narissa (Sarandon), care nu se va da in laturi de la nimic pentru a o impiedica pe aceasta fata sa puna mana pe tronul ei. Giselle este exilata intr-un loc cat mai indepartat de acest regat de poveste... Nu mai este un personaj animat, intr-un taram plin de muzica si culoare, ci se transforma intr-o femeie adevarata, ajungand intr-un loc cat se poate de lipsit de magie:Manhattan-ul zilelor noastre.

In ajutorul ei, in acest loc nou si ciudat, aceasta "aproape-printesa" gaseste un avocat de divorturi cat se poate de prozaic, pe nume Robert (Dempsey), dar si pe fetita lui, Morgan (RACHEL COVEY). Cand Printul Edward al lui Giselle, care nu mai este nici el personaj de animatie, soseste la New York impreuna cu servitorul sau Nathaniel (TIMOTHY SPALL), urmat apoi de cel mai bun prieten al lui Giselle, un veveritoi pe nume Pip, tanara descopera cum cele doua lumi ale sale intra in coliziune directa si se trezeste intrebandu-se daca este posibil ca perspectiva ei de poveste asupra iubirii - cu tot tacamul, inclusiv "si au trait fericiti pana la adanci batraneti" - sa supravietuiasca in lumea noastra.Numeroasele personaje reale si fantastice din acest film sunt aduse la viata de o echipa de actori minunati, intre care: actrita nominalizata la Oscar AMY ADAMS ("Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby", "Charlie Wilson’s War", "Junebug"), PATRICK DEMPSEY (serialul TV "Anatomia lui Grey", "Sweet Home Alabama"), JAMES MARSDEN ("Hairspray", "Superman Returns"), TIMOTHY SPALL ("Harry Potter and the Goblet of Fire", "The Last Hangman"), IDINA MENZEL ("Rent," "Ask the Dust") si actrita premiata cu Oscar SUSAN SARANDON ("Mr. Woodcock," "Shall We Dance").

Combinatia de imagini cenusii din Manhattan si imagini sclipitoare de basm este realizata de o echipa de creatie din care fac parte directorul de imagine DON BURGESS ("Eight Below," "The Polar Express"); designer-ul de productie STUART WURTZEL ("Charlotte’s Web," "Little Manhattan"); editorii STEPHEN A. ROTTER ("Yours, Mine and Ours," "The Parent Trap") si GREGORY PERLER ("Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit," "Tarzan"); designer-ul de costume MONA MAY ("Haunted Mansion," "Miles from Home").Muzica filmului MAGIE IN MANHATTAN este realizata de compozitorul multi-premiat cu Oscar ALAN MENKEN si STEPHEN SCHWARTZ ("Pocahontas", "The Hunchback of Notre Dame").

Minunata lume Disney: Enchanted (Magie in Manhattan) film online subtitrat in limba romana - prima parte


Minunata lume Disney: Enchanted (Magie in Manhattan) film online subtitrat in limba romana - partea a doua

Minunata lume Disney


Vezi si:
O poveste incalcita, film online cu subtitrare in romana



0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...