Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

marți, ianuarie 18

Filme de animatie: Legende din regatul bufnitelor film online gratis cu subtitrare

Vezi online desene animate gratis: Legende din regatul bufnitelor. Filme de animatie online: Legende din regatul bufnitelor subtitrat in romana. Vezi filme online cu subtitrare in limba romana! Desene animate pentru copii cu subtitrare. Animatii pentru copii!
Renumitul cineast Zack Snyder îşi face debutul în filmul de animaţie odată cu fantezia plină de aventură “Legend of the Guardians: Legende din regatul bufniţelor,” inspirat după volumele îndrăgite din seria Guardians of Ga’Hoole, de Kathryn Lasky. Filmul ni-l prezintă pe Soren, un tânăr din familia bufniţelor, vrăjit de poveştile eroice ale tatălui său despre Guardians of Ga’Hoole, o armată de luptători înaripaţi care dă o bătălie pe viaţă şi pe moarte pentru a salva neamul bufniţelor din ghearele Purilor, forţe ale răului.
În timp ce Soren visează că într-o bună zi va putea să intre în armata eroilor săi favoriţi, fratele lui mai mare, Kludd, îl ia în derâdere; acesta tânjeşte mai degrabă să vâneze, să zboare liber din creangă în creangă şi să-şi înlocuiască fratele mai mic în inima tatălui lor. Dar invidia lui Kludd are consecinţe teribile—cei doi fraţi cad din vârful copacului în care-şi aveau cuibul, chiar în ghearele Purilor. Acum vine momentul ca Soren să organizeze o evadare spectaculoasă cu ajutorul altor bufniţe tinere şi curajoase. Ele zboară împreună peste mare şi prin zona ceţurilor întunecate pentru a ajunge la Marele Copac, unde îşi au sălaşul legendarii Gardieni—aceştia sunt singura speranţă a lui Soren de a-i învinge pe Puri şi de a salva regatul bufniţelor.
Pe coloana sonoră a filmului vom recunoaşte vocile actorilor Helen Mirren, Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Hugo Weaving, Emily Barclay, Abbie Cornish, Ryan Kwanten, Anthony LaPaglia, Miriam Margolyes, Sam Neill, Richard Roxburgh şi David Wenham.
Snyder a regizat filmul “Legende din regatul bufniţelor” după un scenariu de John Orloff şi Emil Stern, bazat pe romanele din seria Guardians of Ga’Hoole, de Kathryn Lasky. Filmul a fost produs de Zareh Nalbandian, care a cooperat cu Donald De Line, Deborah Snyder, Lionel Wigram, Chris deFaria, Kathryn Lasky şi Bruce Berman, în calitatea lor de producători executivi.
Scenograful filmului este Simon Whiteley, directorul artistic este Grant Freckelton, David Burrows a asigurat montajul, Aidan Sarsfield şi Ben Gunsberger au realizat partea digitală, Eric Leighton a fost regizorul de animaţie, David Scott este directorul de imagine, povestirea a fost asigurată de Alexs Stadermann, Wayne Pashley a coordonat montajul de sunet, Alex Weight a coordonat animaţia, Damien Gray a fost coordonatorul personajelor, Greg Jowle a asigurat decorurile, iar David Hirschfelder a compus muzica filmului.
Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Village Roadshow Pictures, o producţie Village Roadshow Pictures şi Animal Logic, filmul “Legende din regatul bufniţelor.”
Lansarea lui în cinematografele din ţară şi în cinematograful IMAX cu începere de la 24 septembrie, 2010, filmul va fi prezentat în 3D şi distribuit de către Warner Bros. Pictures, o companie aparţinând Warner Bros. Entertainment Company, iar în anumite state, de către Village Roadshow Pictures.

Animatii online: Legende din regatul bufnitelor 2010 - film online cu subtitrare in limba romana


Vezi si:


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...