Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

marți, ianuarie 18

Film clasic Disney: The Lion King 1½ - Hakuna Matata cu subtitrare

Minunata lume Disney
Lion King  - Hakuna Matata
Regele leu cu subtitrare in romana
Vezi online filme din Minunata lume Disney: The Lion King 1½ - Hakuna Matata. Filme online gratis din Minunata lume DisneyThe Lion King 1½ - Hakuna Matata.

 In aceasta parte a serie "The Lion King - Hakuna Matata" aflam povestea celor doi prieteni ai lui Simba, inainte de a se intalni cu el. Timon si Pumbaa se uita la filmul "The Lion King - Hakuna Matata", dar apoi se hotarasc sa ne spuna povestea lor. Asa ne este prezentata colonia lui Timon, unde observam ca el este diferit de ceilalti, iar mama si unchiul Max il sfatuiesc sa paraseasca colonia (ale carui tuneluri tocmai le-a distrus). Timon pleaca sa-si gaseasca lumea viselor lui, o lume libera, fara indatoriri. Asa il intalneste pe Pumbaa si impreuna merg mai departe in cautarea visului lui Timon, trecand amandoi printr-o serie de aventuri amuzante.
Titlu: The Lion King 1½ - Hakuna Matata.
Vezi si:
Cartea junglei online
Tarzan online

Minunata lume Disney: Regele leu 1½ - Hakuna Matata - film online in limba romana




0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...