Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

vineri, noiembrie 2

O sa ninga de Craciun 2012? Prognoza meteo Craciun

VREMEA DE CRACIUN 2012. Vom avea o iarna alba si un Craciun de poveste. Astfel suna primele estimari ale meteorologilor care preconizeaza ca in luna decembrie va ninge in toata tara.

Partea proasta este ca ne putem astepta inclusiv la nameti uriasi, care ar putea bloca Romania, asa cum s-a intamplat la inceputul anului.


Meteorologii anunta pentru noiembrie precipitatii peste normele climatologice in majoritatea zonelor. Pe fondul unor temperaturi sub cele normale, mai ales in nordul si nord-estul tarii ar putea aparea spre sfarsitul lunii si primele ninsori serioase.

In luna decembrie, insa, sunt slabe sanse sa nu avem strazile albe. Meteorologii ne atrag atentia ca ne asteapta o iarna grea. Temperaturile se anunta normale pentru luna cadourilor, asadar cu minus, iar precipitatiile abundente. In aproape toata Romania va ninge cu mult peste normele climatologice.

Iarna in toata regula si in prima luna a lui 2013. In Oltenia, Maramures si Transilvania, cantitatile de precipitatii vor depasi normalul, asadar sunt toate sansele ca de Revelion, cel putin la munte, stratul de zapada sa fie generos. E clar ca ne asteapta cel putin 2 viscole puternice iarna asta, urmate de ger napraznic.

VREMEA DE CRACIUN 2012 VIDEO


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...