Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

miercuri, decembrie 10

ANDREEA BEATRICE: A VENIT CRĂCIUNUL!

Într-o zi în data 21.11.2008 era luna Noiembrie, iar peste o lună în data 06.12.2008 era Moş Nicolaie. A venit la toţi copiii Moş Nicolaie, copiii erau mulţumiţi, toţi care au primit daruri de la Moş Nicolaie. Iar cei mai mici, de la grădiniţă şi de la şcoală, de pe clasa I sau II şi au venit şi la ei Moş Nicolaie. Dupaia după câteva săptămâni a venit Crăciunul. 25.12.2008. Eu cu bucurie şi cu emoţii deja aşteptam să mă duc cu Andrada şi cu surioara mea Antonia şi prietena mea Jessica şi cu verişoara mea Alina la colindat. Eu am stat cu ele până la 02.40 noaptea. Era atât de frumos cum mergeau mii de copii la colindat şi lumini pe stradă parcă era chiar în ziua aia când îl năştea fecioara Maria pe Isus Hristos parca erau în acea noapte acolo ei dupaia pe la ora 4 dimineaţa mă întorsesem acasă fiincă eram toţi obosiţi. Şi împărţisem bani şi prăjiturile şi după ce am împărţit am pornit drept spre casă când am ajuns acasa îmi făcusem pomul şi îmi impodobisem eu cu surioara mea pomul de Crăgiun dupaia era ora 07.00 fix.
si eram atât de obosită că căzusem jos pe pământ şi mersesem în camera mea şi mă culcasem
Andreea beatrice, 11 ani



1 RĂSPUNSURI:

Doamne ce scumpa. Parca m-am vazut pe mine facand toate astea. Ce simplu spus, si totusi cate a surprins. Ce dor mi-e de vremea cand eram un omulet si aveam emotii cum nu am avut in viata mea, cand trebuia sa ne intalnim sa mergem la colindat. Ce bine ca cei mici de acum nu au pierdut notiunea de Craciun, si adevaratele obiceiuri.

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...