Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

marți, martie 15

Charlie si fabrica de ciocolata online cu subtitrare / Charlie and the chocolate factory online gratis

Charlie si fabrica de ciocolata online in romana
Charlie and the Chocolate Factory online gratis
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Charlie si fabrica de ciocolata online in romana. Charlie and the chocolate factory online cu subtitrare. Vezi Charlie si fabrica de ciocolata online gratis.
Filmul Charlie si fabrica de ciocolata / Charlie and the chocolate factory e din 2005 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.

In cele mai multe seri in familia Bucket, cina este un bol cu supa de varza diluata, pe care tanarul Charlie o imparte bucuros cu mama lui (HELENA BONHAM CARTER), cu tatal lui (NOAH TAYLOR) si cu bunicii din partea ambilor parinti. Casa lor este micuta, in ruina, rece, dar acolo domneste iubirea. In fiecare noapte, ultimul lucru pe Charlie il vede de la fereastra este fabrica imensa si adoarme visand la ce ar putea fi inauntru.


Timp de aproape cincisprezece ani, nimeni nu a vazut nici macar un muncitor care sa intre sau sa iasa din fabrica, si nici nu l-a zarit pe Willy Wonka, cu toate acestea, in mod misterios, se fabrica si se transporta in magazine din intreaga lume cantitati impresionante de ciocolata. 
Intr-o zi, Willy Wonka face un anunt crucial. Isi va deschide fabrica sa celebra si va dezvalui "toate secretele si magia" acesteia pentru cinci copii norocosi care vor gasi bilete aurii ascunse in interiorul a cinci batoane de ciocolata Wonka alese la intamplare.


Charlie si fabrica de ciocolata online cu subtitrare / Charlie and the chocolate factory online gratis




4 RĂSPUNSURI:

nu stiu inca dar cred ca e super dupa cum am citit

este foarte frumos filmul pentru cine nu la vazut sugereza sal caute este super

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...