Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

sâmbătă, decembrie 3

Fii Mos Craciun pentru cineva!

Pornind de la ideea celor de la elefant.ro, lansam o provocare tuturor iubitorilor de Craciun care vor sa pregateasca surprize placute altora. Conditiile sunt destul de simple si ne-am inspriat de la un swap realizat de Diana Haret in urma cu un an si ceva. O facem pe ultima suta de metri, dar speram sa prinda.

Ce trebuie sa faceti:
Sa va aratati disponibilitatea printr-un mail la dacian.cimpean@gmail.com
Sa raspundeti la intrebarile primite pe mail.
Sa asteptati cuminti primirea perechii, in conformitate cu programul de mai jos.
Sa cititi raspunsurile partenerului si sa pregatiti in consecinta un pachet de Craciun care sa contina patru obiecte.
Obiectele sunt: ceva facut de mana, special pentru perechea din acest program; ceva pentru suflet (muzica, film etc. -chiar daca faceti voi cd-ul sau dvd-ul sau o carte); ceva vechi, care sa aiba o poveste speciala pentru voi; ceva la alegerea voastra, anume ceva care sa arate o parte din personalitatea voastra.

Cum procedam:
Cineva care doreste sa fie Mos Craciun va oferi un cadou unui alt om, dar nu va primi (neaparat) cadoul de la aceesi persoana. Asta inseamna ca lista celor inscrisi se va amesteca si vor rezulta perechi unice. Nimeni nu ramane pe dinafara, chiar daca vom pregati noi un pachet, in cazul in care nu se inscriu suficiente persoane.
Pentru ca timpul e scurt, pana la data de 12 decembrie trebuie sa trimiteti mesaj la dacian.cimpean@gmail.com, iar pana pe 13 sa raspundeti la intrebarile pe care le veti primi pe mail. In data de 14 decembrie o sa gasiti pe mail raspunsurile celui/celei pentru care o sa fiti Mos Craciun. Aveti timp pana in data de 20 sa pregatit pachetul si sa-l expediati. 20 decembrie 2011 e data limita a postei, asa ca sa nu intrati in acest program daca credeti ca nu puteti respecta termenul. Doar cand primiti acasa sau la posta pachetul cadou o sa aflati cine a fost Mos Craciunul vostru secret.0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...