Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

luni, octombrie 11

Minunata lume Disney: Cartea Junglei (Jungle book) (1967) film online dublat in limba romana

Minunata lume Disney
Cartea Junglei
Film din Minunata lume Disney. Desene animate din Minunata lume Disney cu Cartea Junglei dublat in limba romana. Desenele Cartea Junglei din seria Minunata lume Disney au subtitrare.
The Jungle Book (Cartea Junglei) este o adaptare foarte fidela povestii clasice scrisa de Rudyard Kipling, cu Mowgoli in centrul actiunii. Mowgoli este baiatul din jungla care este crescut de lupi dupa ce s-a pierdut in urma atacului familiei de catre tigrul Shere Kahn. Ani mai tarziu el o reintalneste pe fata de care era indragostit inca de mic copil. Kitty revine pe taramurile Indiei Coloniale, dar odata cu venirea ei, Mowgoli ajunge la concluzia ca oamenii sunt mult mai salbatici decat animalele din jungla sa. Cautarea unei comori va demonstra cat de civilizati sunt membrii acestei societati fata de care este foarte instrainat.
Celelalte desene animate din Minunata lume Disney de vazut online:
Tarzan (1999)

Minunata lume Disney: Cartea Junglei (Jungle book) (1967) desene animate dublate in limba romana (prima parte)

Minunata lume Disney: Cartea Junglei (Jungle book) (1967) desene animate dublate in limba romana (a doua parte)


1 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...