Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

luni, decembrie 6

Desene animate in limba romana: Anastasia (1997)

Anastasia
desene animate in limba romana
Filme de Craciun online: Anastasia, desene animate in limba romana. Vezi online desene animate in romana: Anastasia.
In 1916, familia Romanov sarbatorea a 300-a aniversare ca dinastie conducatoare in Rusia. Dar cruntul Rasputin se intorsese din exil cu ganduri de razbunare. Familia imperiala este lichidata, dar se pare ca printesa Anastasia reuseste sa supravituiasca masacrului.
Candva, nu foarte de demult, familia Romanov traia intr-o lume incantatoare a palatelor elegante si a petrecerilor fastuoase. Dar cumplitul Rasputin, intors la Sankt Petersburg din dorinta de a se razbuna, va aprinde focul revolutiei ce va cuprinde intreaga tara, in cele din urma distrugand familia Romanov.
In urma atacului asupra Palatului Regal, singurele care vor supravietui sunt imparateasa Marie si nepoata ei Anastasia. Urmarite de Rasputin, singura lor speranta este sa prinda ultimul tren spre Moscova. Inghetata Volga pune capat zilelor lui Rasputin, crutandu-le astfel pe Marie si pe Anastasia. Dar in lupta lor pentru supravietuire cele doua se ratacesc una de cealalta.
Rezultatul este ca Marie reuseste sa fuga la Paris, in timp ce Anastasia zace inconstienta, singura si necunoscuta. Si atunci incepe cel mai mare mister al secolului XX.
Misterul printesei ANASTASIA a patruns si in lumea desenului animat fiind sursa unei povesti romantice pentru incintarea celor mici, dar si a celor mari. Anastasia marcheaza intoarcerea animatorilor Don Bluth si Gary Goldman, poate cei mai importanti creatori de filme independente de desene animate. Filmul reprezinta primul lor lung-metraj realizat pentru 20th Century Fox. Desenul animat ANASTASIA a fost creat si pictat de o echipa de peste 300 artisti de la Fox Animation Studios.
Pentru a da o dimensiune umana personajelor din ANASTASIA s-a apelat la o distributie marcanta de actori si cantareti proveniti din lumea filmului, scenei si televiziunii.






0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...