Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

miercuri, decembrie 1

Ce culori se poarta anul acesta pe bradul de Craciun?

Ce culori se poarta pe bradul de Craciun in 2010?
Bradul de Craciun, la fel ca si colectiile de haine, urmeaza anumite trenduri de la an la an. Citynews.ro a stat de vorba cu un designer care explica ce “se poarta” anul acesta in materie de brazi.

Rosul, maroniul si auriul vor predomina brazii de Craciun in acest an, insa nu vor lipsi nici albul si argintiul. Decoratiunile ce vor impodobi bradul vor fi mai mult de tip vintage, iar inovatia din acest an sunt decoratiunile comestibile.
“Decoratiunile din acest an sunt de genul fairy-tale, cu accente vintage ce amintesc de povestile bunicii la gura sobei. Culorile folosite sunt stralucitoare, dar nu intr-un mod glamour, ci mai mult spre natural. Rosu, maroniu, auriu, dar si argintiu si foarte mult alb, pastreaza linia traditionala, iar prin forma decorurilor aduc in scena influentele vintage: ingerasi, personaje de poveste, globuri pictate manual, lucruri pretioase prin rafinamentul si expresivitatea lor. O inovatie ar fi folosirea de elemente decorative comestibile: biscuiti, prajiturele, turta dulce”, explica Oana Hajos, designer la MM Company.
Designerul spune ca problema bradului artificial sau natural va fi in dezbatuta ca si in ceilalti ani din motive atat ecologice, cat si estetice. Recomandarea acesteia este bradul artificial alb, pentru forma compacta si simetrica.
Te-ar putea interesa:


2 RĂSPUNSURI:

mati ajutat foarte mult cu aceste sfaturi!!! am acasa globuri de cativa ani si nu mai trebe sa dau banii pe altele .Am portocalii rosii galben-aurii si mai cumpar cateva pentrui ca am devoie de 2 brazi. Mai am o intrebare: Movul si argintiul nu se potrivesc in acest an?va rog sa imi scrieti pe te.iubesc57@yahoo.com.Va multumesc inca o data!!!

Chiar mov cu argintiu vroiam sa-l fac anul acesta .. si am intrat sa vad ce culori s epoarta anul acesata .. puteti sa-mi raspunde-ti pt mov cu argintiu :D pe roxxany_k@yahoo.com

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...