Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

miercuri, decembrie 1

Program si concurs Disney la Prima TV

Minunata lume Disney
Anul acesta, la Prima TV, Mos Craciun vine de la Disney.
Din 20 decembrie ai sapte seri de poveste, in cadrul Disney magic week.
Luni, 20 decembrie, sarbatoarea straluceste ca un “Glob de Craciun”, iar marti, “Magia zapezii 2” se intoarce pe strada ta.
Miercuri, fii alaturi de Trudie in aventura sa din “Sarbatori in catuse”. Trudie merge la un interviu pentru o noua slujba, dar totul decurge extrem de prost. Cat ai clipi, ea se trezeste, parasita de iubit si fara loc de munca, ceea ce o conduce direct la o cadere nervoasa. Cum va iesi cu bine din aceasta incurcatura, aflati miercuri, de la 19:30.
Daca esti cuminte s-ar putea s-o cunosti joi pe “Fiica lui Mos Craciun”. Mary Class este o femeie de afaceri de succes, recunoscuta pentru cariera ei de invidiat. Dar ceea ce nimeni nu stie este ca Mary este chiar fiica lui Mos Craciun, iar atunci cand tatal ei se imbolnaveste, tanara trebuie sa mearga la Polul Nord. Mary Class este nevoita sa renunte la viata cu care s-a obisnuit in oras si sa isi puna ideile inovatoare in practica pentru a conduce Craciunul in locul Mosului.
Sarbatoarea continua si in Ajunul Craciunului. Pe 24 decembrie, de la 19:30, primeste darul nostru “Din partea noastra, pentru voi”.
In ziua de Craciun, lasa-ti “Fantasia” sa zboare si urmareste un desen animat inovator si revolutionar realizat de Walt Disney, care combina muzica clasica europeana si imaginile pline de fantezie, prezentat de Leopold Stokowski si Orchestra din Philadelphia.
Bucura-te de Craciun alaturi de “Echipa de catei” si urmareste-i pe cei cinci pui de Golden Retrevier in aventura lor.
Incepand din 26 noiembrie, te poti inscrie si la concursul Disney Magic Week
pe www.primatv.ro si poti castiga premii importante.
Nu pierde din 20 decembrie, Disney Magic Week, o saptamana de basm recomandata de Magic FM, in fiecare zi, de la ora 19:30, numai la Prima TV.

Vezi online:


1 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...