Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

luni, decembrie 6

Radio de colinde online: Colinde romanesti online

Asculta online Radio Gmusic, colinde online de Craciun: colinde romanesti si colinde straine pe Gmusic.


Radio de Craciun: Colinde de Craciun 2010


Te-ar putea interesa:


3 RĂSPUNSURI:

salut.

cum pot sa imi pun si eu radio sa cante pe blogul meu ma poti ajuta te rog?

intri pe shoutcast.com, cauti radioul dorit, dupa care, dand play,iti apare un buton embed. e atat de simplu. daca mai ai nevoie si de alte sfaturi, te rog sa apelezi la noi cu incredere.

imi cer scuze ca iti scriu aici, nu am vazut vreun link cu email me sa fie confindetial comentariul. Incearca pe youtube sa schimbi culoarea implicita a link-ului adica rosu. nu se vad bine titlurile melodiilor. Iti multumesc pentru posibilitatea de a avea un site de Craciun. Si spor la treaba sa ne aduci Craciunul si mai fain Anul Viitor !
Craciun Fericit !

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...