Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

miercuri, decembrie 1

Spectacol de Craciun: Santa Clause is Coming to towm (8 decembrie 2010 la Palatul Copiilor)

Spectacol de Craciun: Santa Clause
is coming to town
Orice muzician, fie el cat de serios, s-a lasat macar o data sedus de ritmul invaluitor al unei bossa-nove sau de visul unei sesiuni perfecte de jamming. Douazeci de instrumentisti profesionisti, muzicieni ce slujesc zi de zi pe altarul muzicii culte au avut curajul de a da glas pasiunii pentru jazz si au pornit temerari intr-o aventura sonora menita sa zdruncine din temelii amorteala si tabieturile artistice.

Marii magicieni ai genului, umbre dragi ale trecutului muzical, refrene cu parfum de neuitat vor fi rechemati la rampa pentru un adevarat festin de world-music pentru cei care stiu sa se bucure de tot ce-i bun si frumos. Este vorba, in primul rand de un autentic spectacol, nu doar un concert, in care muzicienii ce fac parte din orchestra Mc Dorin Big Bang vibreaza, improvizatia si sesiunile de jamming oferind acea savoare aparte pe care o au intalnirile cu publicul aflate sub semnul zodiacal al jazzului.

Prin urmare spectacolul “Santa Claus is coming to town” ce va avea loc pe data de 8 decembrie la Palatul Copiilor va constitui un adevarat rasfat pentru amatorii de swing si o experienta sonora de neuitat. Invitatii speciali ai serii, celebrul trompetist Oscar Rosatti, dar si Sergiu Carstea, ambii cu un CV impresionant in domeniu, vor cladi o atmosfera magica, o experienta binevenita in plina luna a surprizelor.

In afara traditionalelor colinde de Craciun precum “Jingle Bells”, “Silent Night”, “Have yourself a merry little Christmas” sau
Let it snow”, Mc Dorin Big Band,aflata sub indrumarea maestrului Dorin Maciuca, va interpreta si melodii clasice de mare renume, care vor umple de entuziasm inimile spectatorilor, iar solistii Maximilan si Sebastian Muntean vor completa cu glasul angelic repertoriul extraordinar al orchestrei.

Un show cu adevarat deosebit, pe care Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet vi-l ofera atunci cand sufletul incepe sa se umple de frenezia Craciunului.

Va anuntam ca biletele au fost puse deja in vanzare in reteaua Vreau Bilet - et. 2 - Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, Real Hypemarket, Palatul National al Copiilor si online pe www.vreaubilet.ro.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...