Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

marți, februarie 15

Aventuri la firul ierbii online. A bug's life dublat.

A bug's life in limba romana
Aventuri la firul ierbii dublat in romana
Vezi online desene animate pentru copii in limba romana: Aventuri la firul ierbi dublat in romana. A bug's life online dublat. A bug's life online in limba romana. Desene animate pentru copii online: Aventuri la firul ierbii dublat in romana.

Dupa ce s-au avantat spre “infinit si dincolo de infinit” cu filmul animat realizat pe computer TOY STORY - productia anului 1995 - Walt Disney Pictures si Pixar Animation Studios si-au andreptat atentia spre pamant, pentru o noua aventura comica si plina de fantezie cu un al doilea film - AVENTURI LA FIRUL IERBII.
O increngatura unica de comic nemaiintalnit, de personaje cu suflete generoase si imagini vizuale uluitoare, acest “poem epic de proportii miniaturale” dezvaluie lumea nemaivazuta a insectelor de orice forma si marime. AVENTURI LA FIRUL IERBII a fost regizat de JOHN LASSETER, de doua ori castigator al premiului Oscar si unul din pionierii animatiei pe computer.

Vezi online si:
FIlme din Minunata lume Disney
Desene cu Barbie online
Animatii online

1. Aventuri la firul ierbii online. A bug's life dublat.

2. Aventuri la firul ierbii online. A bug's life dublat.



0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...