Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

marți, februarie 15

Coraline online cu subtitrare. Desene animate in limba romana gratis.

Coraline online
Coraline cu subtitrare
Desene animate subtitrate in romana.
Vezi online filme de desene animate gratis: Coraline. Desene animate cu subtitrare: Caroline in limba romana. Coraline online in limba romana. Vezi online desene animate in limba romana gratis: Coraline.

Filmul este o adaptare dupa povestea lui Neil Gaiman, despre o fetita ce descopera o usa secreta in noua ei casa si descopera de partea cealalata a acesteia o versiune alternativa a propriei vieti. La suprafata, realitatea paralela pare misterios de asemanatoare cu viata ei reala, chiar mult mai buna. Dar curand, fantastica ei aventura devine periculoasa si parintii din realitatea paralela doresc sa o pastreze alaturi de ei pentru totdeauna. Pentru a se putea intoarce acasa si a-si salva familia, Coraline trebuie sa se bazeze pe abilitatea ei de a se descurca in situatii extraordinare, pe determinarea si curajul ei.

Titlu: Coraline
Data lansare (SUA): 06 Februarie 2009
Data lansare (Romania): 01 Mai 2009
Buget: 35,000,000 $
Incasari totale: 75,277,000 $


Coraline online cu subtitrare. Desene animate in limba romana gratis


Castigatorii Grammy 2011


3 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...