Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

marți, februarie 15

Cenusareasa online in limba romana.

Cinderella online cu subtitrare
Cenusareasa online in limba romana 
Minunata lume Disney
Vezi online filme din Minunata lume Disney: Cenusareasa online in limba romana. Desene animate cu personaje Disney online: Cenusareasa online cu subtitrare. Desene animate cu Cenusareasa online. Filme din Minunata lume Disney!


Intr-un loc indepartat, cu mult timp in urma, Cenusareasa traia fericita cu mama si tatal ei pana cand mama ei moare. Tatal Cenusaresei se recasatoreste cu o femeie rece si cruda care are doua fiice, Drizella si Anastasia. Cand tatal Cenusaresei moare, mama vitrega si rea a ei o transforma intr-o sluga in propria ei casa.
Intre timp, in celelalt capat al orasului, la castel, Regele hotareste ca fiul lui, Printul ar trebui sa isi gaseasca o mireasa pe masura lui, si sa ii aduca cativa nepotei. Asadar Regele invita toate fetele bune de insuratoare din regat la un bal plin de fantezie, unde fiul lui isi va alege viitoare sotie. Cenusareasa nu are o tinuta adevata pentru acest eveniment, dar prietenii ei, soriceii, condusi de Jaques si Gus, ii dau o "mana" de ajutor pentru a-i face o astfel de rochie, o rochie care imediat este distrusa de catre surorile ei vitrege. Dupa acest moment intra in poveste Zana cea Buna, trasura din dovleac, balul regal, sunetul orologiului de la miezul noptii, pantoful din sticla si restul, dupa cum se spune, este un basm cu final fericit.


Cenusareasa online in limba romana.0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...