Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

sâmbătă, februarie 12

Muzicantii din Bremen in limba romana. Desene animate online.

Vezi desene animate pentru copii online cu Muzicantii din Bremen. Desene animate in limba romana: Muzicantii din Bremen. Vezi online desenele copilariei cu Muzicantii din Bremen.

Un om avea un magar, care timp de multi ani i-a carat sacii la moara, dar anii au trecut si magarul a imbatranit si a obosit şi a devenit din ce în ce mai puţin capabil de a lucra. Asa ca stapanul lui s-a gandit sa nu mai strice mancarea cu el si i-a pus gand rau. Magarusul si-a dat seama si a fugit inspre oras. Oras care se chema Bremen, unde s-a gandit ca va putea deveni muzicantul orasului. Mergand spre Bremen se intalneste cu un caine care zacea pe marginea drumului, la fel de neimpacat si el cu soarta lui. Pleaca la drum impreua si se intovarasira cu un cocos si o pisica.

Muzicantii din Bremen in limba romana. Desene animate online.0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...