Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

sâmbătă, februarie 5

Mica Sirena in limba romana. Desene animate in romana.

Mica Sirena dublat in romana
The Little Mermaid dublat in romana
Minunata lume Disney
Vezi online filme din Minunata lume Disney dublate in limba romana: Mica Sirena dublat in romana. Desene animate in limba romana: Mica Sirena in limba romana. Vezi online Mica Sirena dublat in limba romana gratis. Filme din Minunata lume Disney in limba romana: Mica Sirena dublat.
Ariel, fiica cea mai mica a regelui Triton, este nemultumita de viata in mare si este curioasa sa vada cum traiesc oamenii. Ea colectioneza obiecte omenesti impreuna cu prietenul ei cel mai bun, pestele Flounder. Ignorand avertismentele tatalui ei si ale lui Sebastian de a nu se apropia de oamenii, intr-o seara il salveza pe printul Eric de care se indragosteste. Acesta nu isi aminteste cine l-a salvat, ci doar vocea fetei. Peantru a putea fi impreuna cu el, Ariel merge la Ursula, vrajitoarea marii. Dar Ursula are alte planuri pentru sirena si tatal ei. Bazat in mare pe povestea lui Hans Christian Andersen.


Mica Sirena in limba romana. Desene animate in romana.



0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...