Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

sâmbătă, februarie 12

Sa zburam spre luna 3D online. Desene animate cu subtitrare in romana

Fly me to the moon 3D cu subtitrare
Sa zburam spre luna 3D cu subtitrare
Vezi online desene animate cu subtitrare in limba romana: Sa zburam spre luna. Filme de desene animate online: Fly me to the moon 3D. Vezi online filmul din 2008 Sa zburam spre luna cu subtitrare. Filme si desene animate online: Sa zburam spre luna 3D din 2008, online si cu subtitrare in limba romana.

O aventură spaţială de gradul trei. 3D şi cu trei muşte de casă, adică. Nat, IQ şi Scooter sunt trei tinere muşte de casă care reuşesc cumva să se strecoare la bordul unei nave Apollo cu distinaţia Lună. Cum nu e vorba de Apollo 13, cu siguranţă această animaţie, prima realizată cu tehnologia 3D, îi va încânta pe nepoţi şi bunici deopotrivă.

Vezi online si:

Sa zburam spre luna 3D online. Desene animate cu subtitrare in romana




0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...