Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

sâmbătă, februarie 12

Dumbo in romana. Desene animate dublate in limba romana

Minunata lume Disney
Dumbo online
Dumbo in limba romana
Vezi online desene animate pentru copii in limba romana: Dumbo. Desene animate dublate in limba romana: Dumbo. Filme de desene animate online in romana: Dumbo. Vezi online filme din Minunata lume Disney: Dumbo. Desene animate din Minunata lume Disney: Dumbo.

Doamna Jumbo, unul dintre elefanţi, işi primeşte copilul de la o barză. Puiul de elefant este rapid tachinat de ceilalţi din cauza urechilor mari. Este poreclit Dumbo.Dupa nu mult timp, doamna Jumbo îşi pierde calmul din cauza unui grup de băieţi ce se distrau pe seama fiul ei, iar ea este închisă şi considerată nebună. Dumbo este tachinat de ceilalţi elefanţi , el fiind acum singur; un şoricel - Timothy Q. - simte simpatie pentru Dumbo şi se hotaraste să-l facă fericit din nou.
Directorul de circ îl face pe Dumbo elefantul din vârful piramidei, dar Dumbo distruge cascadoria creând un dezastru total, rănind alţi elefanţi . Ca urmare, Dumbo este făcut un clovn. În ciuda popularităţii sale şi a faimei dobandite, Dumbo nu este fericit.
Pentru a-i ridica moralul, Timothy îl ia pentru o vizita la mama sa. Pe drumul de intoarcere, Dumbo plange - fapt care ii provoca sughiţuri, astfel că Timotei decide să- i dea un pahar de apă dintr- o galeata, neştiind că acolo cayuse din greşeală o sticlă de şampanie deschisă. Ca rezultat, Dumbo şi Timotei se ametesc si văd halucinaţii cu elefanti roz.
În dimineaţa următoare, Dumbo şi Timotei se trezesc într-un copac. Timotei se întreabă cum au ajuns în copac, şi astfel descoperă că Dumbo a zburat până acolo cu ajutorul urechilor sale. Cu ajutorul unui grup de ciori, Timotei este în stare să îl facă pe Dumbo să zboare din nou folosind un truc psihologic cu o pană "magică" pentru a stimula încrederea lui Dumbo cum că ar putea zbura.
La circ Dumbo trebuie să efectueze un salt de pe o clădire înaltă, de data aceasta de la o platformă mult mai mare. Pe drum în jos Dumbo pierde pana “magică” şi Timotei îi spune că nu a fost niciodata pana magică cea care l-a făcut să zboare, şi că el este capabil să zboare. Dumbo reuşeşte să invinga frica şi zboară în jurul circului.
După această performanţă, Dumbo devine o senzaţie a circului - despre care se scrie in toata media, Timotei devine managerul lui.

Minunata lume Disney: Dumbo in limba romana. Dumbo dublat in romana.




0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...