Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

luni, noiembrie 26

Vremea in decembrie 2012 pe regiuni

Vremea se va încălzi până la sfârșitul acestei săptămâni, temperaturile maxime ajungând până la 14 grade. După 4 decembrie însă, vremea se răcește considerabil, fiind așteptate temperaturi cu minus, lapoviță și ninsori.

Vremea in decembrie 2012 pe regiuni


BANAT
În primele zile ale intervalului vremea se va încălzi, astfel încât valorile termice maxime vor urca, în medie, până la 16 - 18 grade.
Începând cu data de 30 noiembrie temperaturile vor scădea uşor şi treptat, ajungând în medie până în jur de 4 grade, în intervalul 5 - 9 decembrie. Temperaturile minime se vor menţine pozitive până în jurul datei de 4 decembrie, după care vor scădea la valori medii, uşor sub pragul de 0 grade.
Începând din 28 noiembrie şi până la sfârşitul intervalului vor fi ploi în general slabe cantitativ, cu menţiunea că în perioada 5 – 9 decembrie vor fi posibile şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

CRIŞANA
Vremea se va încălzi în primele zile ale intervalului, astfel încât valorile maxime vor urca în medie până în jur de 16 grade.
De la sfârşitul lunii noiembrie, vreme va intra într-un proces de răcire treptată. Temperaturile diurne vor scădea, în medie, până la 2 - 4 grade, în intervalul 5 - 9 decembrie. Minimele termice vor fi pozitive până în jurul datei de 4 decembrie, după care vor scădea şi sub pragul de îngheţ.
Va ploua în general slab cantitativ, începând din 28 noiembrie şi până la sfârşitul intervalului, dar în perioada 5 – 9 decembrie vor fi posibile şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

TRANSILVANIA
Valorile maxime termice vor creşte uşor până pe 29 noiembrie, la valori, în medie, de 14 grade. De la sfârşitul lunii noiembrie, vremea se va răci treptat, astfel încât temperaturile maxime vor ajunge în ultimele zile ale intervalului, în medie, la valori în jur de 2 grade.
Temperaturile minime vor fi negative până la valori în jur de –4 grade spre sfârşitul intervalului, exceptând ultimele zile ale lunii noiembrie când vor fi uşor pozitive.
Începând din data de 29 noiembrie va ploua slab, iar în intervalul 4 – 9 decembrie vor fi posibile precipitaţii mixte.

MARAMUREŞ
Până în data de 29 noiembrie temperaturile maxime vor creşte uşor la valori, în medie, în jur de 13 grade, după care vremea se va răci treptat, astfel că în intervalul 6 – 9 decembrie valorile medii se vor situa în jur de 2 grade. Temperaturile minime se vor menţine uşor pozitive până în data de 4 decembrie, după care vor scădea la valori medii de – 3 grade.
Începând din 29 noiembrie până la sfârşitul intervalului vor fi precipitaţii, în general slabe cantitativ, sub formă de ploaie, dar şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare în intervalul 4 – 9 decembrie.

MOLDOVA
Vremea se va încălzi până în data de 30 noiembrie, când maximele termice vor atinge, în medie, valori de 14 grade. Începând cu 1 decembrie temperaturile maxime vor scădea treptat până la valori în medie de 2 grade, în intervalul 6 – 9 decembrie. Temperaturile nocturne vor fi apropiate de 0 grade şi chiar uşor pozitive la sfârşitul lunii noiembrie, urmând ca după data de 6 decembrie sa scadă, în medie, până la -2 grade.
Probabilitatea de ploaie va fi redusă în ultimele 2 zile ale lunii noiembrie, dar începând din 2 decembrie se aşteaptă precipitaţii slabe, posibil şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare, în perioada 6 - 9 decembrie.

DOBROGEA
Până la sfârşitul lunii noiembrie, temperaturile maxime vor creşte, în medie, până la valori în jur de 16 grade.
Din 1 decembrie vremea se va răci uşor şi treptat, astfel că maximele termice se vor situa în jur de 6 grade, în intervalul 6 – 9 decembrie.
Temperaturile minime se vor menţine pozitive pe tot parcursul intervalului, cu o medie de 2...4 grade, mai ridicate până la 6...8 grade în perioada 29 noiembrie – 4 decembrie.
Va ploua slab în ultimele 2 zile ale lunii noiembrie, dar temporar şi în intervalul 2 – 9 decembrie.

MUNTENIA
Vremea se va încălzi până în data de 29 noiembrie, când maximele termice vor atinge în medie, valori de 18 grade. Apoi temperaturile diurne vor scădea treptat, ajungând la
valori medii în jur de 6 grade, în perioada 6 – 9 decembrie. Temperaturile minime vor fi pozitive în special în intervalul 29 noiembrie – 4 decembrie, când se vor situa în medie între 4 şi 7 grade, după care vor scădea uşor sub 0 grade.
Probabilitatea de ploaie va fi redusă în ultimele 2 zile ale lunii noiembrie, dar începând din 2 decembrie va ploua temporar. Şansele de lapoviţă vor fi extrem de reduse în ultimele zile ale intervalului.

OLTENIA
Până pe data de 29 noiembrie, vremea se va încălzi, astfel că maximele termice se vor apropia în medie de 16 grade. Apoi, temperaturile maxime vor scădea uşor şi treptat, până la valori medii de 4 grade, în perioada 6 - 9 decembrie. Temperaturile nocturne vor fi pozitive în special în intervalul 29 noiembrie – 4 decembrie, când se vor situa în medie între 3 şi 6 grade, după care vor scădea uşor sub 0 grade.
Începând de la sfârşitul lunii noiembrie şi până pe 9 decembrie, temporar va ploua în general slab cantitativ. Şansele de lapoviţă vor fi extrem de reduse în ultimele zile ale intervalului.

LA MUNTE
Între 26 şi 30 noiembrie valorile termice maxime se vor situa în medie la valori de 6 - 8 grade. Începând cu data de 1 decembrie vremea se va răci, astfel că temperaturile maxime vor coborî până în jur de - 2 grade în perioada de 5 – 9 decembrie.
Temperaturile minime vor fi preponderent negative, dar începând din 4 decembrie se vor situa între -8 şi -6 grade.
De la sfârşitul lunii noiembrie şi până pe 9 decembrie vor fi precipitațiile în general slabe cantitativ, la început sub formă de ploaie, apoi îndeosebi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...