Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

vineri, noiembrie 9

Reteta carnati traditionali ardelenesti

Cum se prepara carnatii traditionali romanesti? Citeste mai jos o foarte simpla reteta pentru carnati afumati ca in Ardeal!
Cu ocazia Ignatului, familiile din Romania taie porcul si pregatesc preparate traditionale pentru masa de Craciun!

Reteta carnati traditionali ardelenesti
Reteta carnati traditionali ardelenesti
Intâmpină-ţi oaspeții cu celebrii cârnați tradiționali și cu un pahar de vin ars. Cârnații moțești sunt făcuți din carne de porc și de vită, care se toacă la mașină și se amestecă cu sare, piper si usturoi tăiat fin sau pisat. Se frământă temeinic acest amestec cu mâna si se toarnă din când în când câte un strop de apă. Cârnatii se lasă la zvântat câteva zile, apoi se dau la afumătoare pentru încă patru-cinci zile.

Ai incercat reteta de carnati de Craciun? Spune-ne parerea ta!


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...