Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

sâmbătă, noiembrie 24

Swap de Craciun / Secret Santa

Continuam traditia de anul trecut, cand am incercat pentru prima data sa facem un Swap de Craciun, de data aceasta cu ceva timp inainte. Astfel, incepand de astazi, orice doritor poate sa se inscrie.


Ce s-a intamplat in 2011?


Anul trecut am anuntat tarziu, cam cu doua saptamani mai tarziu decat acum, asa ca am fost aproximativ 10 oameni in swap si, cu mici incurcaturi si o persoana care nu si-a respectat intelegerea, totul a mers bine. Iata cateva imagini.

Vrei sa participi? Ce trebuie sa faci:

Trimite-ne un mail la dacian.cimpean@gmail.com in care sa ne spui ca esti interesat. In cel mai scurt timp posibil o sa-ti raspundem si iti dam sa raspunzi la cateva intrebari despre tine, cat persoana care o sa-ti fie Mos Craciun sa poata alege cadouri potrivite. Pe urma, undeva in decembrie, o sa iti trimitem si perechea ta in swap, cu tot cu raspunsurile lui/ei. Pe baza lor trebuie sa alegi patru obiecte pentru cadou.

Care trebuie sa fie cele patru obiecte?

Din punctul asta de vedere, nu schimbam nimic. Probabil ca o sa modificam intrebarile, sa le facem mai generoase, dar obiectele raman aceleasi:
Obiectele sunt: ceva facut de mana, special pentru perechea din acest program; ceva pentru suflet (muzica, film etc. -chiar daca faceti voi cd-ul sau dvd-ul sau o carte); ceva vechi, care sa aiba o poveste speciala pentru voi; ceva la alegerea voastra, anume ceva care sa arate o parte din personalitatea voastra.

Cum functioneaza?
Cineva care doreste sa fie Mos Craciun va oferi un cadou unui alt om, dar nu va primi (neaparat) cadoul de la aceesi persoana. Asta inseamna ca lista celor inscrisi se va amesteca si vor rezulta perechi unice. Nimeni nu ramane pe dinafara, chiar daca vom pregati noi un pachet, in cazul in care nu se inscriu suficiente persoane.
Pentru ca timpul e scurt, pana la data de 6 decembrie trebuie sa trimiti mesaj la dacian.cimpean@gmail.com, iar pana pe 8 sa raspundeti la intrebarile pe care le veti primi pe mail. In data de 10 decembrie o sa gasesti pe mail raspunsurile celui/celei pentru care o sa fiti Mos Craciun. Ai timp pana in data de 20 sa pregatit pachetul si sa-l expediati. 20 decembrie 2012 e data limita a postei, asa ca sa nu intri in acest program daca crezi ca nu poti respecta termenul. Doar cand primesti acasa sau la posta pachetul cadou o sa afli cine a fost Mos Craciunul tau secret.

Ai intrebari?

Scrie-ne la dacian.cimpean@gmail.com sau pe fb.com/craciunul orice nelamurire ai si-o sa incercam sa-ti raspundem cat mai repede.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...