Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

sâmbătă, noiembrie 10

Dulciuri de Craciun in magazine - Kaufland


Marile magazine din Arad au inceput deja sa ne introduca in atmosfera lunii cadourilor, amenajand raioane dedicate Craciunului.
Jucarii, figurine din ciocolata infatisandu-l pe Mos Craciun, braduleti, bomboane pentru pomul de Craciun si podoabe specifice pot fi cumparate de cateva zile din raioanele speciale amenajate in cateva supermarket-uri.


In general, clientii sunt placut suprinsi, dar unii se intreaba daca nu este totusi prea devreme si nu se altereaza farmecul pe care-l are luna decembrie, cand se fac cele mai mule cumparaturi din an.

“E cam devreme sa ne gandim la Craciun, dar e placut sa te plimbi printre rafturile acestor raioane, sa iti faci planuri. Mai greu e daca esti insotit de un copil, pentru ca nu te lasa inima sa nu-i cumperi ceva”, spune o doamna.

Clientii admira produsele dar nu prea cumpara. Unii chiar se intreaba daca nu cumva bomboanele de pom sau figurinele din ciocolata provin din storcuri ramase nevandute anul trecut, asa ca prefera sa mai astepte pana se imbogateste oferta.

Chiar si reprezentantii Protectiei Consumatorilor Arad spun ca e cam devreme sa inceapa verificarea produselor specifice Craciunului, cum fac in fiecare an. Acestia afirma ca  magazinele nu au niciun fel de restrictii privind perioadele in care pot scoate la vanzare astfel de produse, totul tinand de politicile comerciale.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...