Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

sâmbătă, noiembrie 10

Ce se poarta anul asta de Craciun?


60 de spiridusi lucreaza de zor tot timpul anului pentru ca podoabede de Craciun sa fie gata pana in luna decembrie, cand Mosul vine sa isi incarce tolba.



E mult de munca pana cand un glob ajunge sa straluceasca in brad. Anul acesta, spun specialistii, se poarta globurile poleite cu sidef sau lucrate in filigran. Nu uitati ca si bradul e la fel de important. Chiar daca optati pentru unul artificial, fiti atenti sa aiba culoarea cat mai naturala si ramurile generoase.

Daca vreti sa evitati haosul din supermarket-uri chiar inainte de sarbatori, puteti sa veniti deja la cumparaturi. Comerciantii s-au aprovizionat. Preturile sunt rezonabile: sase globuri rosii, clasice, costa 16 lei. Daca vreti sa alegeti o lumanare deosebita pentru masa de Craciun, aceasta costa 30 de lei si pentru un ornament cu Mos Craciun veti scoate din buzunar 37 de lei. Pentru o ghirlanda mai deosebita, 15 lei. Atentie, insa! Daca veniti chiar inainte de Craciun, comerciantii spun ca preturile se vor diminua chiar cu 50%, insa stocul va fi limitat.

Pregatitile sunt in toi si intr-o fabrica din Sibiu. De aici, pretioasele decoratiuni vor straluci in brazii din America, Europa, dar si casele bogatilor din lumea araba. Doar sunt suflate cu aur, argint, platina si cristale!
Un glob prinde forma in aproximativ 15 minute. Va fi gata insa abia dupa trei zile, timp in care a stat in cuptorul de coacere si a fost pictat. Cele mai ieftine globuri costa 10 euro, iar cele mai scumpe pot ajunge chiar si la cateva sute, in functie de marime si metalul pretios folosit. La licitatii, insa, globurile se vand mult mai scump.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...