Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

luni, noiembrie 17

SPIRITUL VS. FORMA CRĂCIUNULUI

Haideţi să visăm şi să ne lăsăm inimile să se bucure de o minune! O minune pe care o ignorăm tot mai mult şi care îşi pierde din însemnătate.
Crăciunul a ajuns un trend, acum e important să ţii pasul cu schimbările şi să arunci globurile vechi pentru altele negre. Ştiu, noi, ăştia care nu urmărim Fashion TV şi care nu ne schimbăm garderoba după noua colecţie din Mall, nu o să putem niciodată înţelege frumuseţea snobismului de azi! Mi se întâmplă şi mie să mă ambalez şi să îmi doresc să cumpăr toate decoraţiunile din magazine, recunosc asta (sunt un copil în faţa unui brad frumos împodobit şi mă topesc după beculeţe roşii), dar astăzi observ că dezvoltăm obsesii pentru nimicuri. Globuri negre, brazi albi, decoraţiuni stridente, mese prea încărcate, toate îmi par astăzi un drum către Crăciunul de formă. O perioadă în care ne bucurăm de vacanţă sau concediu, în care ne îndopăm nesătui din tot ce ne iese în cale, în care facem cadouri doar fiindcă aşa presupune obiceiul, în care sărbătorim avuţia, în care ne punem pe noi pe primul loc. Dacă ne ocupăm atât de mult de tradiţii superficiale, cu sufletele noastre cum rămâne? Ce reuşim să păstrăm din spiritul Crăciunului?
V-am propus să facem fapte bune, să fim generoşi, să ne îngrijim de ceilalţi mai mult decât de noi, să aducem spiritul în casele noastre, în noi. Astăzi, când au mai rămas doar 37 de zile până la Sărbători, haideţi să visăm! La un Crăciun cu spirit cu tot, la o perioadă în care contează mai mult să dai decât să aduni, la copii cu zâmbete pe buze, la drumuri pline de zăpadă, la colinde, la foc în sobă, la brazi împodobiţi cu decoraţiuni vechi de ani, la Naşterea lui Iisus Hristos!


1 RĂSPUNSURI:

Visez la un Craciun alb.
Visez la ninsoarea si la copilul din mine.
visez la ingerasi facuti in zapada.
Visez la clinchete de bucurie si feerie.
Visez ca visez in timp ce visul devine realitate.

36 de zile pana la Craciun:)!Hai sa ne bucuram de tot ce inseamna anotimpul asta:)!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...