Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

luni, noiembrie 24

VIDEO: ŞTEFAN HRUŞCĂ - ASEARĂ PE-NSERATE

Ascultă online colinde româneşti şi străine pe Îţi mai aminteşti Crăciunul?.
Colinde Stefan Hrusca - Aseara pe-nserate
O poveste în sine. Colinda este un impuls pentru meditaţie, posibilitatea de a trăi o vreme altfel inaccesibilă, de a înţelege mai mult, indiferent de vârstă. Căci acesta poate e farmecul Crăciunului: aduce la un punct comun oameni din clase sociale diametral opuse, pentru care viaţa cotidiană are alte obiective şi e clădită pe diferite principii. În colindă regăsesc linişte atât copiii, cât şi bunicii lor. Colinda e universală!
În plus, colindele noastre au ceva original, ceva simplu care îţi vorbeşte despre un timp mai puţin complicat, probabil, ceva de început de lume. Clar, modest, transmiţând regulile şi crezurile vremii. Poate că nu sunt atât de vesele pe cât cele care încep să cucerească noile generaţii, dar au profunzime. Colindele româneşti de genul celor pe care le cântă Ştefan Hruşcă sunt moştenirea lor şi acum a noastră pentru viitor. Pot fi simbolul cu care să ne identificăm perioada Crăciunului în relaţie cu celelalte ţări.


0 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...