Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

duminică, octombrie 10

Desene animate cu Barbie online: Barbie in a fashion fairytale (2010)

Barbie in a fashion fairytale
Animatie 3D cu Barbie in productia din 2010 cu Barbie in a fashion fairytale. Desene animate cu Barbie online. Vezi online cele mai frumoase desene animate cu Barbie.
Barbie: A Fashion Fairy Tale e a treia productie din incepand cu The Barbie Diaries in care Barbie interpreteaza propriul rol pe toata durata desfasurarii actiunii; de asemenea alte papusi Barbie se alatura filmului. 
Vino alaturi de Barbie intr-o poveste plina de culoare, un basm modern impanat cu moda, prietenie si distractie. Barbie si catelul ei Sequin merg sa o viziteze minunata casa de moda a matusii in Paris, iar mare parte din surpriza pare sa se opreasca pe vecie. Dupa ce descopera trei zane cu puteri magice, Barbie gaseste o idee geniala pentru a salva afacerea. Reuseste inclusiv sa o impresioneze pe Marie Alecia, o timida creatoare de moda, iar impreuna creaza un spectacol de moda nemaivazut. Barbie demonstreaza ca magia apare atunci cand ai incredere in tine.

Vezi online si celelalte filme de desene animate din seria Barbie:
Barbie in a Mermaid tale 2010 - dublat in limba romana

Desene animate cu Barbie online: Barbie in a fashion fairytale (2010)



2 RĂSPUNSURI:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...