Craciunul, Mos Craciun, Craciun, de Craciun, Colinde de Craciun 2013, Filme de Craciun 2013, Jocuri de Craciun 2013, Amintiri de Craciun, Colinde de Craciun, Colinde 2013, Colinde romanesti, Colinde straine, Colinde Stefan Hrusca, Filme de Craciun online, Planse de desenat, Imagini de colorat, Fise de desenat, Imagini de Craciun, Minunata lume Disney, Filme cu Barbie in limba romana, Desene animate cu Mos Craciun in limba romana, Desene animate de Craciun, Felicitari de Craciun

duminică, octombrie 10

Desene animate cu Barbie online: Barbie Presents Thumbelina (2009)

Barbie prezinta Thumbelina
Animatie 3D cu Barbie in productia din 2009 cu Barbie presents: Thumbelina. Desene animate cu Barbie online. Vezi online cele mai frumoase desene animate cu Barbie.
Povestea se deschide cu Barbie si copii de la grădiniţă care merg pe jos într-o pajişte mare, gata pentru a planta copaci. Emma, unul dintre copii, găseşte un copac mic şi decide să-l planteze, dar prietenii ei râd de ea din cauza asta. Ea este trista, dar Barbie o imbarbateaza spunandu-i ca un copac mic poate creşte într-un copac foarte mare. Apoi Barbie le povesteste copiilor despre Thumbelina. Thumbelina este una dintre Twillerbees. Twillerbees au capacitatea de a face plantele sa creasca mai repede (şi după cum a arătat mai târziu, se pot cultiva plante de nicăieri, de asemenea). Thumbelina este incantata atunci când va fi o Twillerbabies. Ea creează aripi false pentru ea şi pentru ea doua prietene, Janessa şi Chrysella.
Vezi online si alte filme din seria Barbie:

Barbie in a Mermaid tale 2010 - dublat in limba romana
Barbie in Lacul lebedelor 2003 - dublat in limba romana 

Desene animate cu Barbie online: Barbie Presents: Thumbelina (2009) prima parte


Desene animate cu barbie online: Barbie presents: Thumbelina (2009) a doua parte



1 RĂSPUNSURI:

foarte frumoase desenele barbie

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...